דוכני ספינג' ומופלטה

דוכני ספינג' ומופלטה

הספינג' והמופלטה נסיכי המטבח המרוקאי מגיעים להתארח בטקס חינה!
גם הספינג' וגם המופלטה נחשבים למעדני מלך בשולחן המטבח המרוקאי, על פי רוב לא מכינים ספינג' או מופלטה בימים שבשגרה, את המופלטה נהוג להכין לערב המימונה ואת הספינג' באירועים מיוחדים כמו חג פורים ואירועי שמחות.. הטעם המלבב של האחרונים הגיעו ללא ספק, לפתחו של כל פה שוחר מטעמים… גם אם אין הוא משתייך לבני העדה המרוקנית
בטקס חינה הם מוסיפים אווירה וניחוח מיוחדים! היום הטריינד של דוכן ספינג' ומופלטה שעושה את המטעמים אל מול עיני האורחים מתחיל לחדור לטקסי חינה רבים. זוהיא תוספת מרעננת לכל אירוע ובפרט שמדובר בטקס חינה. בישראל של היום בנוסף לחברות החינה ישנם חברות המתמחות בהכנת ספינג' ומופלטה לעיני קהל האורחים, בעיני זה מאוד אותנטי וכמובן טרי וטעים, רצוי לא להתרגל לטעם במיוחד למי שרוצה לשמור על איזון קלורי…

קראו כאן חינה ב- בר מצווה בכותל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*